Karo: Ha... xDD U mnie coś mniej więcej tak:
Dziewczyna zakochuje się w zbirze, on ją prawie zabija, ona mu mówi, że go kocha i w tedy uświadamia sobie, iż ją kocha. Potem czyta papiery które dostał od szefa i atakuje swojego kolegę, który jest analfabetą i zamiast "zwerbować" przeczytał "zabić" .No i pocałował tą dziewczynę, ona uznała go za ostatniego ćwoka, chociaż pocałunek jej się podobał. Okazało się, iż ona nie jest taka delikatna xDD Z czasem zostają parą złoczyńców w gangu, dziewczyna ratuje małą 12-latkę i opiekuje się, dowiaduje się, że jej chłopakowi grozi śmierć ze strony innego zbira, ona idzie już ratować ale jest tylko świadkiem samobójczego ataku, a ona mu nie powiedziała, że jest w ciąży. Ta dziewczyna jest przez jakiś czas niezdolna do walki, więc mała dwunastolatka stara się bronić ją i zapewnia ją, że chce zostać nauczycielką małego dziecka. Ona rodzi dziewczynkę, która zostaje nazwana "Namida"(Wszystko się dzieje w japonii). Dziewczyna musiała gdzieś wyjść, w tedy 12-latka z małą dziewczynką zostały zaatakowane... Dalej nie wymyśliłam.. xD
Wiem, mam chorą wyobraźnię .__________.